VI HAR KUN
Klikk & Hent i butikk

Starte Yes! vi leker - butikk?

Les om Monica som hoppet i det og ble butikkdriver i Yes! vi leker!
  

 

Veien til å bli min egen sjef

Jeg har alltid villet drive noe eget, spesielt innen leker og barneinteriør. Det startet med at jeg begynte å undersøke litt etter leverandører og lokaler, for å se på muligheten for å starte opp på egenhånd. Det var da jeg kom i kontakt med YES! Vi Leker. Umiddelbart var det konseptet og produktene som appellerte til meg. Jeg ble godt ivaretatt fra dag én. Jeg kom i dialog med dyktige folk som støttet meg hele veien til ferdig butikk. I begynnelsen var jeg redd for å ringe for mye, men det er derfor de er der. De er veldig kunnskapsrike og imøtekommende, og jeg sitter med en følelse av at de alltid vil hjelpe meg.

 

Hverdagen etter åpning har vært helt topp. Og så er det mange flinke butikkdrivere i kjeden, og vi er flinke til å bruke hverandre. Vi sparrer mye sammen, og vi bruker nettverket vårt. Vi har også messer to ganger i året hvor alle møtes og deler erfaringer og kunnskap. Der har jeg også blitt kjent med leverandørene, som har vært nyttig. 

 

Det beste med å drive en YES! Vi leker butikk er friheten. Selv om du er i en kjede, så har du valget og friheten i egen butikk. Jeg har riktignok aldri jobbet i en annen kjede tidligere, men jeg opplever YES! Vi Leker som veldig fritt, og veldig lite styrt. 

 

For å lykkes, så må du jobbe mye selv, og være kostnadsbevisst på driften. Du kan ikke styre alle utgiftene, men hente inn der du kan. Ikke minst, må du finne de rette folkene, og få på plass et godt team. Jeg har kremmere i familien, men selv har jeg erfaring fra noe helt annet, som kokk i en barnehage. Jeg har måttet lære mye underveis, og det har vært en bratt læringskurve. Men det har vært et godt utgangspunkt å være interessert i butikkfaget og produktene. Jeg har også alltid likt med å jobbe med barn fra min tid i barnehage.

 

Hvis du har en drøm om å starte for deg selv så vil jeg si; hopp i det. Bruk de som driver i dag, snakk med dem og få deres erfaringer før du bestemmer deg. Det er skummelt i begynnelsen, og det krever mye jobb og investering, men det blir en livsstil. Nettopp fordi det blir en livsstil, så føler jeg egentlig ikke at det blir for mye jobb. Jeg har fått et så stort eierskap til butikken, og jeg får jobbe med det jeg interesserer meg for.

 

Monica Vala, butikkdriver YES! vi leker Brotorvet siden mars 2018

 

Vi er i en ekspansjonsfase og søker flere gode drivere.
Vi synes selv vi har markedets mest spennende konsept, men den viktigste suksessfaktoren er og blir butikkdriveren! 
Ta kontakt med kjedekontoret på telefon 33 12 22 40 - dersom du ønsker mer informasjon.